• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Suroviny: hrašky

Zimní prohřívací curry s jasmínovou rýží

Zimní prohřívací curry s jasmínovou rýží

Spousta cibule, pikantní indické koření, zdravé tofu, zelenina a pořádná porce voňavé rýže. Toto jídlo vám dodá energii a díky koření vás krásně zahřeje.
Křenový adzuki krém s tempehem obaleným v hrašce

Křenový adzuki krém s tempehem obaleným v hrašce

Malé zelené fazolky adzuki vás zaujmou ořechovou chutí a díky obsahu bílkovin skvěle zasytí. V kombinaci s česnekem a zakysanou zeleninkou tvoří skvělou zimní večeři.

Nejčtenější články

  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • shutterstock_1791596525-1-scaled-e1662563146842-150x150
    Šípky – přírodní vitamínová bomba
  • Máslová-dýně-1080x1080-foto-150x150
    Máslová dýně jako královna podzimu
  • zeleninacervena-repa-150x150
    Kvašená zelenina – v hlavní roli červená řepa
  • polevka-titulka
    Jíška: Jako od babičky

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Bylinkové pesto

Fotopostup: Bylinkové pesto

Tato pasta z bylinek, oříšků a česneku krásně doplní těstoviny a přinese do vaší kuchyně vůni léta v každém ročním období.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×