Produkty z řady – mouka

Rebarborovy paj

Rebarborový páj

Na toto roční období se vždy nejvíce těšíme. Konečně je teplo a všechno začíná kvést. Stejně tak začínají rašit listy rebarbory a čekání na...
Celý článek

Lussekatter

Lussekatter

Nadýchané šafránové pletýnky rozličných tvarů patří k pokladům severského sladkého pečiva. Krásnou žlutou barvu jim dodává šafrán, ale pokud...
Celý článek

Štrúdl s jarní zeleninou

Štrúdl s jarní zeleninou

Sladký štrúdl patří mezi nejoblíbenější sladké dezerty. Pokud patříte k těm, kdo sladké zrovna moc nemusí, máme pro vás slanou verzi závinu. Místo...
Celý článek

Kefírové lívance

Kefírové lívance

Určitě také někdy zatoužíte po sladké a voňavé snídani... Pokud máte ráno trošičku více času a nikam nespěcháte, dopřejte si lívance. Pro některé...
Celý článek

Velikonoční drchanice

Velikonoční drchanice

Mezi již tradiční sladké pečivo připravované na Velikonoce patří především mazanec, beránek nebo jidášci. Ale kromě kynutých dobrot se o Velikonocích...
Celý článek

Velikonoční jidáše

Velikonoční jidáše

Mazanec a velikonoční beránek patří již tradičně k velikonoční tabuli. Ale k velikonočním receptům patřívaly dříve také “jidáše”. Podle tradice...
Celý článek

Kvásková babka s mákem

Kvásková babka s mákem

Babka patří k časově náročnějším receptům. Při přípravě tohoto dezertu je důležitá především doba, po kterou těsto kyne a získává tu pravou...
Celý článek

1 2 3 18