Kvíz: Tak to je nakládačka! Troufnete si porazit šéfkuchaře v kvízu o mase?


Troufnete si porazit šéfkuchaře v kvízu o mase?

uvodni

Červené maso je zdrojem nejrozšířenějšího minerálu. Víte jakého?
Název tatarský biftek nevznikl jen tak. Víte, od čeho je odvozen?
Co děláte, když moříte maso?
Právě jste připravili mírně propečený steak, kterému se říká „rare“. Jaká bude jeho vnitřní teplota?
Huspenina je aspiková lahůdka, obsahující látku, která nám napomáhá k pohyblivosti kloubů. Víte, o jakou zdravou látku jde?

uvodni



1 komentář u „Kvíz: Tak to je nakládačka! Troufnete si porazit šéfkuchaře v kvízu o mase?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*