Pečená dýně je podzimní klasika, která i v městském bytě vykouzlí atmosféru venkova. Poslouží jako nápaditý předkrm nebo příloha třeba k masu.
Fotopostupy pro snadnější vaření
Naučte se od nejpovolanějších, jak upéci dokonalé koláče nebo připravit lahodné pesto! Přehledný fotopostup si vytiskněte, nakupte podle něj a připravte si s pekařkou Zuzanou a šéfkuchařem Tomášem super jídla.
Svěží koláč plný barev a vůní. Vůně másla spolu s letním ovocem Vám bude tou pravou odměnou.
Léto v lahvi! To je meduňkovo-mátový sirup, který vám poslouží nejen na přípravu nápoje, ale i na dochucení dezertů.
Přidejte k meruňkovému koláči kvítek levandule, z tradičního koláče se stane ještě půvabnější a přitažlivější dezert s originální chutí i vůní.
Francouzský koláč quiche je stejně univerzální jako pizza – a stejně tak dobrý. Do korpusu z těsta můžete přidat své oblíbené maso nebo zeleninu.
Cheesecake, typicky americký koláč ze smetanového sýra, se stal oblíbeným i u nás.
Zavařte si fíkovou marmeládu na horší časy a vytáhněte ji tehdy, když se budete chtít zahřát vzpomínkou na léto.
Tato pasta z bylinek, oříšků a česneku krásně doplní těstoviny a přinese do vaší kuchyně vůni léta v každém ročním období.
Vyzkoušejte tymiánové máslo nebo oblíbené provensálské koření: rozmarýn, bazalka a tymián.