Kokosové kuličky podle Ivety Fabešové

Iveta Fabešová se nepochybně zasloužila o pozvednutí cukrářské úrovně v České republice. Svým hostům servíruje sladké dobroty inspirované především francouzským stylem, které nejen nádherně vypadají, ale ještě lépe chutnají. Ačkoliv se její vyhlášené zákusky zdají jako z pohádky, její životní cesta až tak pohádková nebyla.
Iveta Fabešová se nepochybně zasloužila o pozvednutí cukrářské úrovně v České republice. Svým hostům servíruje sladké dobroty inspirované především francouzským stylem, které nejen nádherně vypadají, ale ještě lépe chutnají. Ačkoliv se její vyhlášené zákusky zdají jako z pohádky, její životní cesta až tak pohádková nebyla.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
45 min
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    strouhaný kokos 75gramů
    máslo 50gramů
    cukr moučka 2lžíce
    rum 1lžíce
    strouhaný kokos dle potřeby na obalení
Pokyny
  1. Ze změklého másla, strouhaného kokosu, strouhané bílé čokolády, cukru moučka a rumu zhotovte těsto
  2. Jakmile bude těsto jednotné, začněte z něj tvarovat menší kuličky.
  3. Vytvarované kuličky obalte ve strouhaném kokosu a vložte do papírových košíčků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*