Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky patří mezi nejoblíbenější vložky do polévky. Navíc obsahují mnoho vitamínů prospěšných pro naše tělo.
Játrové knedlíčky patří mezi nejoblíbenější vložky do polévky. Navíc obsahují mnoho vitamínů prospěšných pro naše tělo.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
15 kuliček
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
20 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    játra 100g drůbeží nebo vepřová
    strouhanka 100g
    vejce 1ks
    majoránka 1špetka
    česnek 1stroužek
Pokyny
  1. Játra umeleme.
  2. Přidáme vejce, rozdrcený česnek, sůl, pepř a majoránku.
  3. Podle potřeby je zahustíme strouhankou.
  4. Vytvarujeme knedlíčky do tvaru, jak to máme rádi a takto připravené si je odkládáme na stranu.
  5. Když máme všechny připravené, vložíme je do vroucí polévky a uvaříme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*