Domácí majonéza

K přípravě domácí majonézy budete potřebovat jen pár dostupných surovin a ruční mixér. Použijte co nejkvalitnější vajíčka. Suroviny musejí mít stejnou teplotu, aby se vytvořila emulze.
K přípravě domácí majonézy budete potřebovat jen pár dostupných surovin a ruční mixér. Použijte co nejkvalitnější vajíčka. Suroviny musejí mít stejnou teplotu, aby se vytvořila emulze.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
200 ml majonézy
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
20 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
Pokyny
  1. Vložte všechny suroviny do vysoké sklenice a tyčovým mixérem je pomalu rozšlehejte, zvedejte jej ze dna nahoru.
  2. Pokud nemáte výkonný mixér, přilévejte olivový olej postupně a vždy počkejte, až se dávka oleje zapracuje.
  3. Z majonézy pak jednoduchým přidáním nasekané cibule a okurek vytvoříte tatarku.

2 komentáře k článku “Domácí majonéza”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*