• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Soutěže a kvízy
  • Vaše recepty
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Bezmasá jídla

Videorecept: Bylinkové máslo
Bezmasá jídla

Videorecept: Bylinkové máslo

Posted on 4. 9. 201514. 6. 2018 by Jakvkychyni.cz
Bylinky můžete usušit, zamrazit, naložit do oleje… nebo z nich připravit delikátní bylinkové máslo. Vyzkoušejte  třeba tymiánové máslo nebo oblíbené provensálské koření: rozmarýn, bazalka a tymián.…
Videorecept: Bylinkové pesto
Bezmasá jídla

Videorecept: Bylinkové pesto

Posted on 4. 9. 201514. 6. 2018 by Jakvkychyni.cz
Jednoduchý způsob, jak uchovat přebytky bylinek, je připravit z nich pesto. Tato pasta z bylinek, oříšků a česneku pak krásně doplní třeba těstoviny a přinese…
Videorecept: Slaný koláč se špenátem
Bezmasá jídla

Videorecept: Slaný koláč se špenátem

Posted on 4. 9. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Francouzský koláč quiche (vyslovte kyš) je stejně univerzální jako pizza – a stejně tak dobrý. Do korpusu z těsta můžete přidat své oblíbené maso nebo…
Upečte si čerstvé pečivo k snídani
Bezmasá jídla

Upečte si čerstvé pečivo k snídani

Posted on 6. 8. 201510. 10. 2017 by Jakvkychyni.cz
Pro čerstvé pečivo nemusíte chodit ven nebo jej rozmrazovat, můžete si jej upéci sami doma! Není to tak složité, jak to vypadá. Odměnou vám bude…
Zdravá rajčata jako rychlá salsa nebo italská foccacia
Bezmasá jídla

Zdravá rajčata jako rychlá salsa nebo italská foccacia

Posted on 15. 7. 201512. 9. 2017 by Jakvkychyni.cz
Tepelně upravená rajčata jsou zdravější než čerstvá. Zkuste ji je usušit, připravit z nich rychlou salsu nebo neapolskou omáčku. Rajčata obsahují až 90% vody, velmi…
Jak využít rajčata? Zkuste pikantní zavařeninu nebo osvěžující polévku
Bezmasá jídla

Jak využít rajčata? Zkuste pikantní zavařeninu nebo osvěžující polévku

Posted on 15. 7. 201512. 9. 2017 by Jakvkychyni.cz
Jste připravení na rajčatovou sezónu? My ji oslavíme osvěžující polévkou a pikantní zavařeninou. Jak využijete rajčata v kuchyni vy?
Mexiko – Quesadilla
Bezmasá jídla

Mexiko – Quesadilla

Posted on 18. 2. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Kuchaře Martina Polačka znáte z pořadu Když vaří táta. Možná tedy i víte, že Martin zbožňuje chilli papričky, Mexiko a quesadillu. Quesadilla je tortilla plněná…
Francouzské koblížky – les chouquettes
Bezmasá jídla

Francouzské koblížky – les chouquettes

Posted on 9. 2. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Francouzské koblížky les chouquettes (výslovnost le šuket) upeče i začátečník. Výsledkem jsou vláčné elegantní minidezerty. Když si pohrajete s jejich ozdobením, budou skvělým zákuskem nebo…
Romové – pišot
Bezmasá jídla

Romové – pišot

Posted on 11. 1. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Muzikant Vojta Lavička nechybí na žádné důležité události romské kultury a byl také členem kultovních kapel Álom a Gipsy.cz. Pišot je jeho oblíbené jídlo, které…
Medové vánoční perníčky
Bezmasá jídla

Medové vánoční perníčky

Posted on 2. 12. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Děti milují zdobení perníčků. Můžete je použít i jako dekorace nebo ozdoby na stromeček. Suroviny a příprava 20 dkg moučkového cukru 5 dkg másla 3…

Navigace pro příspěvky

Previous Page Page 1 … Page 7 Page 8

Nejčtenější články

  • ppc-1080x1350-1-150x150
    Velký únorový kvíz s Jakvkuchyni.cz
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • ovoce-děti-lívance1
    Jaká jídla jsou nevhodná pro batolata a děti od 1- 4 let
  • zalivka-1
    Zálivky na saláty: od jogurtové po medovou
  • polevka-titulka
    Jíška: Jako od babičky
  • Sous-vide1
    Sous-vide – rafinovaná metoda francouzských kuchařů

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Dýňový koláč s pekanovými ořechy a javorovým sirupem

Fotopostup: Dýňový koláč s pekanovými ořechy a javorovým sirupem

Sladký dýňový koláč se inspiroval tradicí Díkuvzdání. Stějně tak výborný bude i s vlašskými ořechy z české zahrádky.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2023 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...