Vláčný jogurtový perník

Vláčný jogurtový perník

Oblíbený, voňavý a jednoduchý na přípravu. Ano, řeč je o perníku na plech. Do receptu jsme přidali jogurt, díky kterému bude ještě víc vláčný. Vyzkoušejte recept na jogurtový perník podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Lahodné rohlíčky

Lahodné rohlíčky

Sladké rohlíčky podle receptu od Jakvkuchyni.cz jsou výbornou pochoutkou nejen na Vánoce, ale skvěle se hodí i mimo vánoční období. Tento univerzální recept umožní vytvořit rohlíčky, do kterých můžeme zabalit jakoukoliv oblíbenou sladkou náplň. Po upečení je stačí jemně posypat cukrem a můžeme si je naplno vychutnat.
Ořechové sirky

Ořechové sirky

Linecké těsto s oříšky s vůní vánočního koření, jako je vanilka, skořice a hřebíček s příchutí rumu, pomeranče a máčené v čokoládě. To jsou ořechové sirky v receptu na Jakvkuchyni.cz!
Citronová bábovka s borůvkami

Citronová bábovka s borůvkami

Citronová bábovka s borůvkami je osvěžující dezert, který spojuje kyselou chuť citronu se sladkou a ovocnou příchutí borůvek. Bábovka má měkkou a vláčnou konzistenci díky jogurtu v těstě. Recept je snadný a rychlý na přípravu, takže můžeme bábovku připravit kdykoli během týdne jako sladkou pochoutku. Jak na to?
Lívance z cottage

Lívance z cottage

Lívance z cottage sýra se skvěle hodí při přípravě nedělní snídaně. Co si přát víc, než teplou a sladkou snídani, která je navíc plná bílkovin. Jakvkuchyni.cz prozradí, jak na to!
Mrkvové řezy s tvarohem a mascarpone

Mrkvové řezy s tvarohem a mascarpone

Kombinace mrkve, skořice a rozinek je skvělá! Mrkev dodává koláči šťavnatost a vláčnost. Krém z mascarpone a tvarohu zase příjemnou kyselost. Na první pohled jarní koláč, který ale chutná skvěle po celý rok. Připravte si ho podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Obrácený hroznový koláč s pekanovými ořechy

Obrácený hroznový koláč s pekanovými ořechy

Hroznové víno nepatří k úplně typickým surovinám používaným při pečení, proto zřejmě mnohé z nás překvapíi, jak skvěle chutná. Jako inspiraci, kde si to můžete hned vyzkoušet, přináší Jakvkuchyni.cz v receptu na hroznový obrácený koláč. Chuť zkaramelizovaného ovoce dodá i hroznům výbornou chuť, při pečení se navíc nerozpečou, takže při každém soustu krásně křupnou v puse. Jak na to?
Muffiny s chorizem, čedarem a špenátem

Muffiny s chorizem, čedarem a špenátem

Muffiny naslano jsou skvělá svačinka, kterou si s chutí dáme jen tak. Ale když do nich přidáme chorizo, čedar a špenát, máme rázem plnohodnotné jídlo, které nás skvěle zasytí. Hodí se jako občerstvení na party, ale i na výlety. Zkuste je podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Bábovka jako od babičky 

Bábovka jako od babičky

Když se v kuchyni objeví bábovka, den je hned o něco veselejší. A pokud se na přípravě bábovky podílejí děti, radost se ještě znásobí. Pojďme si jednu bábovku společně upéct podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Pistáciové řezy

Pistáciové řezy

I když jsou pistácie už dlouhá staletí používány především v asijských zemích, našly si postupně cestu i do české kuchyně. S oblibou se používají nejen jako občerstvení “na zobání”, ale jsou součástí mnoha receptů. Pistácie ozvláštní díky své jemně nasládlé chuti a zelené barvě každý dezert. Tyto pistáciové řezy tvoří nadýchané těsto s mletými pistáciemi, plněné jsou lehkým krémem a nakonec je ozdobíme pistáciemi.