Rizoto z chřestu

Chřestové risotto se skládá jen ze čtyř surovin. Dejte si tedy záležet na jejich kvalitě. Výsledkem pak bude úžasná kombinace chutí křupavého chřestu a krémového risotta.
Chřestové risotto se skládá jen ze čtyř surovin. Dejte si tedy záležet na jejich kvalitě. Výsledkem pak bude úžasná kombinace chutí křupavého chřestu a krémového risotta.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    chřest 1ks zelený, svazek
    rýže 1hrnek Arborio
    vývar 0,75l zeleninový
Pokyny
  1. Dáme vařit rýži Arborio a mezitím si nakrájíme na kousky chřest.
  2. Na pánev dáme trošku oleje, na kterém orestujeme na kousky nakrájený chřest.
  3. Chřest zasypeme hrnkem uvařené rýže na italské rizoto, znovu orestujeme a pomalu přidáváme předem připravený vývar.
  4. Za stálého míchání je rizoto hotové za cca 20 minut.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*