Polský salát

Ořechy by se pro své léčebné účinky měly stát doslova vaší srdeční záležitostí. Jejich konzumaci však neocení pouze vaše srdce, ale výhrou bude pro celé vaše tělo. V ořeších se totiž skrývají tělu prospěšné mono a polynenasycené mastné kyseliny, které přirozeně snižují škodlivý cholesterol.
Ořechy by se pro své léčebné účinky měly stát doslova vaší srdeční záležitostí. Jejich konzumaci však neocení pouze vaše srdce, ale výhrou bude pro celé vaše tělo. V ořeších se totiž skrývají tělu prospěšné mono a polynenasycené mastné kyseliny, které přirozeně snižují škodlivý cholesterol.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    čekanka 400g
    červená řepa 1šálek
    ořechy 2hrsti vlašské
    olivový olej 5lžic
    ocet 1lžíce
    pepř černý
Pokyny
  1. Olej nalijte do vyšší nádoby a pečlivě do něj zašlehejte ocet, až vám vznikne hladká zálivka, kterou si dle chuti osolte a opepřete.
  2. Omyté a osušené čekankové puky nakrájejte na nudličky a smíchejte s řepou (nakrájenou na kostičky), ořechy a zálivkou. Po zamíchání podáváme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*