Pažitkové máslo

Někdy je to největší kouzlo v jednoduchosti. Výborné máslo ochucené čerstvou pažitkou si můžeme připravit doma za pár minut. Nejenže jej můžeme namazat na čerstvý chléb třeba ke snídani, ale budete se divit, jak skvěle se hodí ke grilovanému masu, nebo k rybě.
Někdy je to největší kouzlo v jednoduchosti. Výborné máslo ochucené čerstvou pažitkou si můžeme připravit doma za pár minut. Nejenže jej můžeme namazat na čerstvý chléb třeba ke snídani, ale budete se divit, jak skvěle se hodí ke grilovanému masu, nebo k rybě.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
100 g másla
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    máslo 100g neochucené
    pažitka 1lžíce nadrobno nakrájená
    pepř 1špetka mletý, bílý
    sůl 1špetka
Pokyny
  1. Máslo utřeme pomocí lžíce, nebo vidličky.
  2. Přimícháme nakrájenou pažitku a směs dochutíme pepřem a solí.
  3. Vše dobře promícháme a necháme ztuhnout

Můžeme také zabalit do potravinové fólie a vytvořit váleček, z něhož při grilování můžeme krájet kolečka, která necháme rozpustit na grilovaném mase.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*