Pažitkové máslo


[Total: 1    Average: 5/5]
Pažitkové máslo
Někdy je to největší kouzlo v jednoduchosti. Výborné máslo ochucené čerstvou pažitkou si můžeme připravit doma za pár minut. Nejenže jej můžeme namazat na čerstvý chléb třeba ke snídani, ale budete se divit, jak skvěle se hodí ke grilovanému masu, nebo k rybě.
Pažitkové máslo
Někdy je to největší kouzlo v jednoduchosti. Výborné máslo ochucené čerstvou pažitkou si můžeme připravit doma za pár minut. Nejenže jej můžeme namazat na čerstvý chléb třeba ke snídani, ale budete se divit, jak skvěle se hodí ke grilovanému masu, nebo k rybě.
Porce
100 g másla
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
bez vaření
Suroviny
    máslo 100g neochucené
    pažitka 1lžíce nadrobno nakrájená
    pepř 1špetka mletý, bílý
    sůl 1špetka
Pokyny
  1. Máslo utřeme pomocí lžíce, nebo vidličky.
  2. Přimícháme nakrájenou pažitku a směs dochutíme pepřem a solí.
  3. Vše dobře promícháme a necháme ztuhnout

Můžeme také zabalit do potravinové fólie a vytvořit váleček, z něhož při grilování můžeme krájet kolečka, která necháme rozpustit na grilovaném mase.

Tisknout
Tags:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*