Grilované Mititei

Zaujala vás rumunská kuchyně a chcete si některou z místních pochoutek uvařit doma? Naučíme vás, jak připravit výborné grilované Mititei neboli čevabčiči po rumunsku. Jdeme na to.
Zaujala vás rumunská kuchyně a chcete si některou z místních pochoutek uvařit doma? Naučíme vás, jak připravit výborné grilované Mititei neboli čevabčiči po rumunsku. Jdeme na to.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
20 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    vývar 2dcl
    česnek 3stroužky
    chilli 1ks paprička
Pokyny
  1. Maso nameleme, osolíme, opepříme, přidáme tymián, rozdrobenou chilli papričku a nadrobno nakrájený česnek.
  2. Zalijeme vývarem, promícháme a necháme odstát 1-2 hodiny v lednici.
  3. Poté z masa vytvarujeme malé válečky, přelijeme je olejem a na rozehřátem grilu grilujeme ze všech stran asi 5 minut.
  4. Jako přílohu podáváme šopský salát nebo bílý chléb.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*