Domácí sušené hovězí maso


[Total: 1    Average: 5/5]
Porce
1,5 kg masa
Doba přípravy
30 minut
Doba vaření
bez vaření
Pokyny
  1. Horkou vodou si umyjeme ruce, důkladně opláchneme maso, nakrájíme ho na malé kousíčky ( 2 až 3 mm silné).
  2. Přimícháme do něj veškeré koření.
  3. Množství je na nás, ale solí nešetříme.
  4. Obalené maso přelijeme worcestrovskou a sojovou omáčkou.
  5. Směs překryjeme alobalem a necháme 10 hodin v lednici odležet.
  6. Nyní nastal čas na samotné sušení.
  7. Využijeme sušičku, nebo horkovzdušnou troubu, a zhruba po 10 hodinách máme hotovo.
  8. Přejeme dobrou chuť!
Tisknout
Tags:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*